STABILA Digitaalinen vesivaaka TECH 196 DL IP67STABILA Digitaalinen vesivaaka TECH 196 DL IP67. Digitaalinen vesivaaka kahdella näytöllä kallistusten, kaltevuuksien ja kulmien mittaamiseen. ULTRA-PROTECT: Vesi- ja pölytiivis IP 67 -suojaluokituksen mukaisesti – vesivaaka on pölytiivis ja kokonaan pestävä. Se voidaan jopa upottaa hetkellisesti
Koko kuvaus
Tuoteversiot
Koodi Pituus Malli Suojaluokitus Laukku
Koodi SB19831
23 cm
TECH 196 DL
IP 67
Sisältyy
Koodi SB19830
40 cm
TECH 196 DL
IP 67
Sisältyy
Koodi SB19829
61 cm
TECH 196 DL
IP 67
Sisältyy
Koodi SB19828
81 cm
TECH 196 DL
IP 67
Sisältyy
Koodi SB19827
100 cm
TECH 196 DL
IP 67
Sisältyy
Koodi SB19826
122 cm
TECH 196 DL
IP 67
Sisältyy
Koodi SB19824
183 cm
TECH 196 DL
IP 67
Sisältyy
Kuvaus
STABILA Digitaalinen vesivaaka TECH 196 DL IP67.

Digitaalinen vesivaaka kahdella näytöllä kallistusten, kaltevuuksien ja kulmien mittaamiseen. ULTRA-PROTECT: Vesi- ja pölytiivis IP 67 -suojaluokituksen mukaisesti – vesivaaka on pölytiivis ja kokonaan pestävä. Se voidaan jopa upottaa hetkellisesti veteen (vesisyvyys enintään 1 m, kesto enintään 30 min). Kalibrointi vapaa: Elektronisen järjestelmän kalibrointi ei ole tarpeen päivittäisessä käytössä korkealaatuisten anturien ja edistyneen STABILA-tuotantoprosessin ansiosta, vaikka tuote putoaisi tai sen lämpötila vaihtelisi. Yksinkertainen kalibrointi on silti mahdollista testaustarkoituksia varten.

Näppäimet ovat helpompi puhdistaa, koska kalvopäällysteinen näppäimistö on vähemmän herkkä. Kaksi digitaalista näyttöä, jotka ovat helposti luettavissa missä tahansa olosuhteissa ja valaistavissa napin painalluksella kahdella eri tasolla – näytön valaistusasetukset tallennetaan, kun laite sammutetaan ja kytketään uudelleen päälle. Akustinen ohjaus kahdella erilaisella signaalilla komponenttien nopeaan kohdistamiseen ilman, että vesivaakaa tarvitsee katsoa – näppäinäänet voidaan aktivoida ja deaktivoida, ja akustiset ohjausasetukset tallennetaan, kun laite sammutetaan ja kytketään uudelleen päälle.

Digitaalinäyttö kääntyy mittauksissa käänteisessä asennossa. REF-toiminto: Viitekulmatoiminto mahdollistaa kulmamittauksen hyväksymisen, tallentamisen ja siirtämisen muihin komponentteihin. KEY-LOCK-toiminto: Näppäimistölukko suojaa näppäimistön tahattomalta aktivoimiselta. Jos KEY-LOCK on aktivoitu, viitearvot tallennetaan, kun laite sammutetaan ja kytketään uudelleen päälle. HOLD-toiminto: Tallentaa mitatun arvon – tarkkoja mittauksia ja nopeita siirtoja varten myös vaikeasti nähtävissä paikoissa. Varoitus, jos vesivaaka on kallistettu toisessa akselissa.

STABILAn asennusteknologia (LOCKED VIALS) varmistaa pitkäaikaisen tarkkuuden vesivaa’an libelleillä mitatessa. Iskuja vaimentavat päätytulpat: kaksikomponenttinen materiaaliseos vaimentaa tehokkaasti iskujen voimaa ja suojaa profiilia. Päätytulpat liukuesteillä pitää vesivaa’an turvallisesti paikallaan merkintöjen aikana. Irrotettavat päätytulpat mahdollistavat tarkan kohdistuksen ja merkinnän aivan kulmiin saakka. Tarkkuusjyrsityt mittauspinnat estävät pintojen värjäytymisen; esimerkiksi tasapintaisella tiilellä. Helppo puhdistaa sähköstaattisen jauhemaalauksen ansiosta.

 • Näyttötilat: °, %, mm/m, in/ft – desimaali- ja murtolukuina
 • SENS-nappi: Nopea vaihto hienosta ja karkeasta säädöstä näyttötiloissa °, % ja in/ft
 • Pitkä käyttöaika, noin 400 tuntia ilman valaistusta ja noin 80 tuntia valaistuksella
 • 0°:ssa ja 90°:ssa elektronisen kallistusmittauksen tarkkuus on ± 0,05°, ja 1°:sta 89°:een se on ± 0,1°
 • Mittaustarkkuus normaalissa ja käänteisessä asennossa on ± 0,5 mm/m
 • Vesi- ja pölytiivis IP 67 -suojaluokituksen mukaisesti
 • Varusteet: Kaksi digitaalinäyttöä, kaksi jyrsittyä mittapintaa (23 cm versio: kaksi pinnoitettua mittapintaa), Vesivaa’an laukku.Tuotetiedot
Pituus 23-183 cm
Malli TECH 196 DL
Suojaluokitus IP 67
Laukku Sisältyy
  Ladataan
  Ladataan