STABILA REC 410 digitaalinen vastaanotin

Tuotekoodi SB17955


STABILA Digitaalinen vastaanotin REC 410. Digitaalinen laservastaanotin määrittää tarkasti pyörivien laserien sädetason punaisilla ohjausvaloilla – jopa pitkillä matkoilla ulkona sekä kirkkaassa sisävalaistuksessa. Soveltuu käytettäväksi pulssitoimisten lasereiden LAX 300, LAX 400 ja FLS 90 kanssa.
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
STABILA Digitaalinen vastaanotin REC 410.

Digitaalinen laservastaanotin määrittää tarkasti pyörivien laserien sädetason punaisilla ohjausvaloilla – jopa pitkillä matkoilla ulkona sekä kirkkaassa sisävalaistuksessa. Soveltuu käytettäväksi pulssitoimisten lasereiden LAX 300, LAX 400 ja FLS 90 kanssa. Auto Alignment toiminto kykenee ohjaamaan LA 180 L monilinjalaseria itsenäisesti.

Vastaanottimessa on visuaalinen, monivärinen LED näyttö edessä. Digitaaliset etu- sekä takanäytöt ovat molemmat helppolukuisia. Työskentelyaika on 50 tuntia ja paristojen kestoa voi tarkkailla vastaanottimen digitaaliselta näytöltä. Laitteessa on myös akustinen ääniohjaus.

Integroitu magneetti mahdollistaa suoran kiinnityksen metallipinnoille. Iskua vaimentava pehmeä pidike. Vastaanottimessa on kolme herkkyysastetta: ± 1.0 mm, ± 3.0 mm, ± 5.0 mm. Laitteessa on vahva iskuja vaimentava IP54-luokituksen kotelo, joka suojaa laitetta pölyltä ja vesisuihkulta. Vastaanotinkennon pituus on 89 mm.

Pakkaukseen sisältyy: digitaalinen vastaanotin, kiinnitin, 3 x AA 1.5 V paristot.

Katso käyttöohjeet täältä.
Tuotetiedot
EAN-koodi 4005069179557
    Ladataan
    Ladataan