RUKO Kärkiupotin 4S HSS RUnaTec UltimateCutRUKO Kärkiupotin 4S HSS RUnaTec UltimateCut.   Paras suorituskyky saavutetaan käytettäessä sähköporakoneita tai pylväs- ja magneettiporakoneita Vaatii huomattavasti vähemmän syöttövoimaa Jopa 3 kertaa nopeampi Erittäin tasainen leikkuu takaa viimeistellyn pinnan Täydellisen pyöreät ja siistit
Koko kuvaus
Tuoteversiot
Koodi Halkaisija Pakkauskoko Pituus Varren halkaisija
Koodi 102874P
10,4 mm
1 kpl / muovikotelo
50 mm
6 mm
Koodi 102876P
12,4 mm
1 kpl / muovikotelo
56 mm
8 mm
Koodi 102879P
16,5 mm
1 kpl / muovikotelo
60 mm
10 mm
Koodi 102881P
20,5 mm
1 kpl / muovikotelo
63 mm
10 mm
Koodi 102883P
25 mm
1 kpl / muovikotelo
67 mm
10 mm
Koodi 102885P
31 mm
1 kpl / muovikotelo
71 mm
12 mm
Koodi 102894P
40 mm
1 kpl / muovikotelo
71 mm
12 mm
Kuvaus
RUKO Kärkiupotin 4S HSS RUnaTec UltimateCut. 

  • Paras suorituskyky saavutetaan käytettäessä sähköporakoneita tai pylväs- ja magneettiporakoneita
  • Vaatii huomattavasti vähemmän syöttövoimaa
  • Jopa 3 kertaa nopeampi
  • Erittäin tasainen leikkuu takaa viimeistellyn pinnan
  • Täydellisen pyöreät ja siistit upotukset – joka kerta

ULTIMATECUT kärkiupotin 4S on tehokas työkalu, joka edustaa parasta suorituskykyä. ULTIMATECUT kärkiupotin 4S soveltuu käyttöön käsikäyttöisissä porakoneissa, pylväsporakoneissa sekä CNC ohjatuissa koneistuskeskuksissa. Uuden ULTIMATECUT Kärkiupottimen 4S:n epäsymmetriset leikkuupinnat ovat avaintekijöinä upotuksien tekemisessä. Niiden ansiosta leikkuu on erittäin tasaista ja hiljaista, ilman tärinäjälkiä. Näin syntyy täydellisen pyöreitä reikiä. Leikkauskuormat jakautuvat neljälle veitsenterävälle leikkuureunalle, mikä vähentää merkittävästi suoraan ja säteittäin kärkiupottimeen kohdistuvaa voimaa. Tämä vähentää työkalun kulumista ja pidentää käyttöikää. Tämä ainutlaatuinen leikkuuominaisuus mahdollistaa myös eri kokoisten terien helpon ja tehokkaan käytön, kun reikiä porataan jopa Ø 40,0 mm:n kokoisiksi käsikäyttöisillä porakoneilla. Aiemmin tällaisen halkaisijan upotus ei ole ollut mahdollista käsikäyttöisellä porakoneella. Koko sarjaa Ø 10,4 mm:stä suurimpaan Ø 40,0 mm:ään asti voidaan käyttää tehokkaasti kaikentyyppisissä porakoneissa.

Korkean suorituskyvyn takaava RUKO-pinnoite – RUnaTEC pidentää entisestään ULTIMATECUT Kärkiupottimen 4S käyttöikää. Se vähentää työkalun kulumista ja tarjoaa mahdollisuuden työstää eksoottisempia materiaaleja, kuten karkaistua terästä. Epäsymmetriset leikkuupinnat takaavat tasaisen ja kitkattoman tuloksen ilman tärinäjälkiä. Jakamalla voiman neljälle leikkuureunalle, suoraan ja säteittäin kohdistuva kuormitus vähenee huomattavasti. 3-viiste varsi: Ei pyöri poraistukassa optimaalisen voimansiirron ansiosta. Ei enää uudelleenkiinnitystä poraistukkaan, mikä tekee työstä vaivattomampaa. RUKO nano Technology -pinnoite: Erittäin korkea kulutuskestävyys. Soveltuu sekä normaaleihin että korkean tehokkuuden vaativiin leikkaustehtäviin. Ei materiaalin hitsaantumista. Täydellisen tasainen pinta. Erittäin korkea nanokovuus.


Tuotetiedot
Halkaisija 10,4-31 mm
Pakkauskoko 1 kpl / muovikotelo
Pituus 50-71 mm
Varren halkaisija 6-12 mm
    Ladataan
    Ladataan