MANDREX 83mm Timanttireikäsaha DryXcut MXqs

Tuotekoodi MHD2Q083B


MANDREX timanttireikäsaha DryXcut M14/MXQS. Reikäsaha on kehitetty erityisesti ammattilaisille, joiden täytyy porata äärimmäisen kovia materiaaleja. Reikäsahojen reuna on pinnoitettu timanttijauheella. Näiden reikäsahojen kestoikä on äärimmäisen pitkä, ja ne soveltuvat kaikkein hankalimpiin töihin.
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
MANDREX timanttireikäsaha DryXcut M14/MXQS.

Reikäsaha on kehitetty erityisesti ammattilaisille, joiden täytyy porata äärimmäisen kovia materiaaleja. Reikäsahojen reuna on pinnoitettu timanttijauheella. Näiden reikäsahojen kestoikä on äärimmäisen pitkä, ja ne soveltuvat kaikkein hankalimpiin töihin. Kuivaporaus, vettä ei tarvita. Siistit reunat, nopeat ja tarkat leikkuut.

Laadukas timanttijauhe. Ihanteellinen laatoille, graniitille ja kovalle tai luonnonkivelle (esim. marmori). Leikkuusyvyys on 35 mm (1-3/8”). Sivuaukot pölynpoistoa varten. Soveltuvat käytettäväksi suurinopeuksisten sähkö- tai akkukäyttöisten porakoneiden tai kulmahiomakoneiden kanssa. Tuote on mahdollista kiinnittää MXqs pikaistukkaan toimitukseen sisältyvällä adapterilla. Kara M14.
Tuotetiedot
EAN-koodi 8718564007046
Halkaisija 83 mm
Kara M14
Leikkuusyvyys 35 mm
    Ladataan
    Ladataan