MANDREX 82mm timanttireikäsaha ConcreteXcut MXqs

Tuotekoodi MDDB1Q082


MANDREX timanttireikäsaha ConcreteXcut MXqs. Mandrex ConcreteXdry -kruunuporat ovat tukevia, ja ne on tehty kestämään vaativissa olosuhteissa. Lasersegmentoidut timanttiset leikkuuhampaat ovat kehitetty erityisesti varmistamaan äärimmäisen pitkä kestoikä. Leikkuu on varmasti nopea ja siisti, kun
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
MANDREX timanttireikäsaha ConcreteXcut MXqs.

Mandrex ConcreteXdry -kruunuporat ovat tukevia, ja ne on tehty kestämään vaativissa olosuhteissa. Lasersegmentoidut timanttiset leikkuuhampaat ovat kehitetty erityisesti varmistamaan äärimmäisen pitkä kestoikä.

Leikkuu on varmasti nopea ja siisti, kun kruunuporia käytetään yhdessä Mandrex MXqs ONE CLICK -reikäsahajärjestelmän kanssa. Korkeatasoinen ammattilaistason timanttireikäsaha. Leikkuuhampaiden korkeus on 9 mm.

Laserhitsattu rakenne takaa lujuuden ja sopivuuden kaikenlaiseen poraustyöhön. Ihanteellinen (pehmeälle) kivelle, tiilelle ja betonille. Nopeat ja tarkat leikkuut. Laadukkaat timanttiset hampaat. Sivuaukot pölynpoistoa varten. Leikkuusyvyys 60 mm (2-3/8”). Kuivaporaus, vettä ei tarvita. Kara M16.
Tuotetiedot
EAN-koodi 8718564008104
Halkaisija 82 mm
Hampaan korkeus 8 mm
Kara M16
Leikkuusyvyys 60 mm
    Ladataan
    Ladataan