MANDREX 19mm Timanttireikäsaha ProXcut MXqs

Tuotekoodi MHD4Q019B


MANDREX timanttireikäsaha ProXcut MXqs.  Juotetun timanttireunan ansiosta leikkaa reikiä nopeammin kuin yksikään timanttijauhereikäsaha tai kovapalareikäsaha. Timanttikerros takaa pitkän kestoiän jopa porattaessa kovimpia materiaaleja. Siistit reunat ja tarkat leikkuut. Ihanteellinen laatoille,
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
MANDREX timanttireikäsaha ProXcut MXqs. 

Juotetun timanttireunan ansiosta leikkaa reikiä nopeammin kuin yksikään timanttijauhereikäsaha tai kovapalareikäsaha. Timanttikerros takaa pitkän kestoiän jopa porattaessa kovimpia materiaaleja. Siistit reunat ja tarkat leikkuut. Ihanteellinen laatoille, graniitille ja kovalle tai luonnonkivelle (esim. marmori). Sivuaukot pölynpoistoa varten. Leikkuusyvyys on 38 mm (1-1/2”).

Pienempi luistamisen riski ainutlaatuista ProXcut- keskiöporaa käytettäessä. Nopea ja siisti leikkuu erittäin hienon timanttileikkuusärmän ansiosta. Kuiva- ja märkäporaus, hyvin pieni veden tarve. Sopii käytettäväksi alhaisilla nopeuksilla toimivien sähköisten ja akkukäyttöisten työkalujen kanssa. Juote on mahdollista kiinnittää MXqs pikaistukkaan toimitukseen sisältyvällä adapterilla. Soveltuu tiilille, laatoille, marmorille, graniitille sekä koville kivimateriaaleille.
Tuotetiedot
EAN-koodi 8718564006483
Halkaisija 19 mm
Leikkuusyvyys 38 mm
    Ladataan
    Ladataan