MANDREX 152mm TCT-reikäsaha L-165 SuperXcut

Tuotekoodi MHM30152B


MANDREX kovametallihampainen reikäsaha TCT MXL.   Erittäin pitkä monikäyttöinen kovapalareikäsaha. Varustettu ainutlaatuisilla kovametallihampailla siistiä ja suorituskykyistä leikkuuta varten. Nämä reikäsahat ovat täydellisiä kattojen läpivientien sahaamiseen 165 mm:n leikkuusyvyyden ansiosta.
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
MANDREX kovametallihampainen reikäsaha TCT MXL. 

Erittäin pitkä monikäyttöinen kovapalareikäsaha. Varustettu ainutlaatuisilla kovametallihampailla siistiä ja suorituskykyistä leikkuuta varten. Nämä reikäsahat ovat täydellisiä kattojen läpivientien sahaamiseen 165 mm:n leikkuusyvyyden ansiosta. Kovapalahampaat on valmistettu erityisesti tätä varten kehitetystä kovametallista, minkä ansiosta leikkuusuorituskyky ja tuotteen kestävyys ovat erinomaiset.

5 kertaa nopeampi ja 10 kertaa kestoiältään parempi kuin mikään kilpaileva reikäsaha. Muotoilun ansiosta erittäin hyvä lastunpoisto sekä jäähdytys poratessa. Soveltuu puulle, muoville, pehmeälle kivelle, laatoille sekä tiilille. Sujuva leikkuu ja vähäinen lämmönmuodostus. Sopii käytettäväksi sähköisten ja akkukäyttöisten työkalujen kanssa.
Tuotetiedot
EAN-koodi 8718564004076
Halkaisija 152 mm
Leikkuusyvyys 165 mm
Materiaali TCT
    Ladataan
    Ladataan