KNIPEX Jakoavainpihti 100mm XS

Tuotekoodi 8604100


KNIPEX Jakoavainpihti 100mm XS. Kompakti muotoilu ja erittäin ohut pää takaavat erinomaisen käytettävyyden myös ahtaissa tiloissa. Yhden käden hienosäädöllä helppo säätää sopivaksi eri kokoisia työkappaleita varten. Suuri tartuntakapasiteetti vain 100 mm:n pituudestaan huolimatta: rinnakkain
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
KNIPEX Jakoavainpihti 100mm XS.

Kompakti muotoilu ja erittäin ohut pää takaavat erinomaisen käytettävyyden myös ahtaissa tiloissa. Yhden käden hienosäädöllä helppo säätää sopivaksi eri kokoisia työkappaleita varten. Suuri tartuntakapasiteetti vain 100 mm:n pituudestaan huolimatta: rinnakkain avautuvat leuat pitävät kiinni halkaisijaltaan jopa 21 mm:n kappaleesta. Leukojen sileillä pinnoilla voidaan käsitellä herkkiä koristeosia ja kappaleita, joiden pinta naarmuuntuu helposti. Ei vahingoita kromipintoja niihin tartuttaessa!

Monipuoliset käyttökohteet: 

tarkkuutta vaativa hienomekaniikka, putkiasennukset, polku- tai moottoripyörän perustyökaluvarustus, päivittäiset korjaustyöt, pienoismallien rakentaminen. Puristussuoja estää puristumisloukkaantumiset. 10 asentoinen hienosäätö. Runko ja pää kromattu. Kapasiteetti 3/4" / 21 mm.


Tuotetiedot
EAN-koodi 4003773087281
    Ladataan
    Ladataan