PICA Fine-Dry merkintäkynä 0.9mm

Tuotekoodi P7070


PICA Fine-Dry merkintäkynä 0.9mm - tarkkuutta ilman teroitusta.   0,9 mm:n lyijy on ihanteellinen tarkkoihin merkintöihin ilman tarvetta teroitukselle. Tehokas pöly- ja vesisuoja: kynän painike toimii suojaavana korkkina ja kynän rungossa on tiivisterengas. Kynän rungossa on kantikkaat pysäyttäjät,
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
PICA Fine-Dry merkintäkynä 0.9mm - tarkkuutta ilman teroitusta. 

0,9 mm:n lyijy on ihanteellinen tarkkoihin merkintöihin ilman tarvetta teroitukselle. Tehokas pöly- ja vesisuoja: kynän painike toimii suojaavana korkkina ja kynän rungossa on tiivisterengas. Kynän rungossa on kantikkaat pysäyttäjät, jotka estävät kynää pyörähtämättä, esim. pöydältä alas. Kynän integroitu pyyhekumi mahdollistaa merkintöjen nopean korjaamisen.

Kestävä kynä uudelleentäyttöominaisuuden ansiosta eri varalyijy vaihtoehdoilla. Mukana 5 grafiitti HB lyijyä. Kynän etupäässä oleva ohut johdinputki voidaan ruuvata irti, jos lyijy katkeaa ja lyijyjämät täytyy poistaa. Painikemekanismi mahdollistaa automaattisen lyijynsyötön ja kestävän lyijynpitovoiman. Käytännöllinen lyijykotelo soveltuu myös yhdellä kädellä työskentelyyn. Runko on valmistettu erittäin kestävästä erikoismuovista ja kestää käytössä pitkään.
Tuotetiedot
EAN-koodi 4260056158384
    Ladataan
    Ladataan