PICA BIG-Ink XL reikätussiPICA BIG-Ink XL reikätussi. Merkintäkynä ja reikätussi samassa. Vahvat ja näkyvät merkinnät erityisellä tarkkuudella, jopa Ø ≥ 5.0 mm porausreikien läpi. Sopii kaikille kiiltäville ja kuiville pinnoille, kuten lasi, metalli, muovi ja kartonki. Erittäin pehmeä ja tukeva kärki mahdollistaa erinomaisen
Koko kuvaus
Tuoteversiot
Koodi Malli Väri
Koodi P17040
BIG-Ink
Punainen
Koodi P17041
BIG-Ink
Sininen
Koodi P17046
BIG-Ink
Musta
Koodi P17052
BIG-Ink
Valkoinen
Kuvaus
PICA BIG-Ink XL reikätussi.

Merkintäkynä ja reikätussi samassa. Vahvat ja näkyvät merkinnät erityisellä tarkkuudella, jopa Ø ≥ 5.0 mm porausreikien läpi. Sopii kaikille kiiltäville ja kuiville pinnoille, kuten lasi, metalli, muovi ja kartonki. Erittäin pehmeä ja tukeva kärki mahdollistaa erinomaisen musteen vapautuksen nopeaan ja kestävään merkintään ja tarjoaa ainutlaatuisen kirjoituskokemuksen. Innovatiivisen klipsin ansiosta tussi on aina käden ulottuvilla, missä tahansa oletkin. Tämä säästää arvokasta aikaa, koska mikään ei ole ärsyttävämpää kuin työkalun etsiminen. Nopea merkintä yhdellä kädellä, sillä klipsi pysyy aina housuissa, joten toinen käsi pysyy vapaana pitämään työkappaletta.

Käännettävä kärki eliniän pidentämiseksi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että lähes 40% oletettavasti tyhjistä mustetusseista sisältää edelleen yli 70% mustetta. Tämä johtuu kynien tarpeettomasta ja ennenaikaisesta hävittämisestä virheellisen käytön jälkeen, kuten: 1. tussin jättäminen auki ilman korkkia liian pitkäksi aikaa - kärki kuivuu. 2. merkinnät märille tai likaisille pinnoille - musteen virtaus häiriintyy. Pica BIG Ink® on ratkaisu tähän ongelmaan, sillä kirjoituskärki voidaan kääntää kokonaan ympäri. Tämä mahdollistaa nopean elpymisen väärinkäytön jälkeen. Suuri XL-mustesäiliö voidaan käyttää edelleen loppuun. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu putki kirjoituskärjen ympärillä varmistaa puhtaat sormet. Tämä säästää ympäristöä ja budjettia. SB-pakkauksessa.

Musta, punainen ja sininen muste kestävät vettä ja tahroja n. 5 sekunnin jälkeen merkkauksesta.
 • Pysyvä alkoholipohjainen muste 
 • Valon- ja säänkestävät merkinnät 
 • Voidaan poistaa kiiltäviltä pinnoilta alkoholilla 
 • Ei sisällä ksyleeniä ja tolueenia 
 • Pitkäikäinen ja taloudellinen käännettävän kärjen ansiosta
Ensimmäinen reikätussi myös valkoisena.
 • Muste: Jättää jäljen välittömästi ilman ravistelua ja pumppausta 
 • Voimakas näkyvyys tummilla materiaaleilla 
 • Pysyvä vesiohenteinen muste 
 • Vettä ja tahroja kestävät merkinnät n. 20 sekunnin  jälkeen merkkauksesta 
 • Valkoinen tussi tulee aina säilyttää vaakatasossa
Kärjen vaihto: Vedä metallikärki pois tussista kahdella sormella, käännä 180° ja aseta se takaisin - voit jatkaa käyttöä välittömästi.

Tuotetiedot
Malli BIG-Ink
Väri Valinnainen
  Ladataan
  Ladataan