PICA BIG-Ink display 20-os musta/valkoinen

Tuotekoodi P17020SW


PICA BIG-Ink display 20-os musta/valkoinen.   Sisältää 20 Pica BIG Ink® tussia: 12 mustaa 170/46, 8 valkoista 170/52, ja 8 esitettä 4 eri kielellä. PICA BIG-Ink tussissa yhdistyy merkintäkynän ja reikätussin ominaisuudet. Vahvat ja näkyvät merkinnät erityisellä tarkkuudella, jopa Ø ≥ 5.0 mm
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
PICA BIG-Ink display 20-os musta/valkoinen. 

Sisältää 20 Pica BIG Ink® tussia: 12 mustaa 170/46, 8 valkoista 170/52, ja 8 esitettä 4 eri kielellä. PICA BIG-Ink tussissa yhdistyy merkintäkynän ja reikätussin ominaisuudet. Vahvat ja näkyvät merkinnät erityisellä tarkkuudella, jopa Ø ≥ 5.0 mm porausreikien läpi. Sopii kaikille kiiltäville ja kuiville pinnoille, kuten lasi, metalli, muovi ja kartonki. Erittäin pehmeä ja tukeva kärki mahdollistaa erinomaisen musteen vapautuksen nopeaan ja kestävään merkintään ja tarjoaa ainutlaatuisen kirjoituskokemuksen.

Innovatiivisen klipsin ansiosta tussi on aina käden ulottuvilla, missä tahansa oletkin. Tämä säästää arvokasta aikaa, koska mikään ei ole ärsyttävämpää kuin työkalun etsiminen. Nopea merkintä yhdellä kädellä, sillä klipsi pysyy aina housuissa, joten toinen käsi pysyy vapaana pitämään työkappaletta.

Käännettävä kärki eliniän pidentämiseksi.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että lähes 40% oletettavasti tyhjistä mustetusseista sisältää edelleen yli 70% mustetta. Tämä johtuu merkkien tarpeettomasta ja ennenaikaisesta hävittämisestä virheellisen käytön jälkeen, kuten: 1. tussin jättäminen auki ilman korkkia liian pitkäksi aikaa - kärki kuivuu. 2. merkinnät märille tai likaisille pinnoille - musteen virtaus häiriintyy. Pica BIG Ink® on ratkaisu tähän ongelmaan, sillä kirjoituskärki voidaan kääntää kokonaan ympäri. Tämä mahdollistaa nopean elpymisen väärinkäytön jälkeen. Suuri XL-mustesäiliö voidaan käyttää edelleen loppuun. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu putki kirjoituskärjen ympärillä varmistaa puhtaat sormet. Tämä säästää ympäristöä ja budjettia. Vedä metallikärki pois tussista kahdella sormella, käännä 180° ja aseta se takaisin - voit jatkaa käyttöä välittömästi.

Ensimmäinen reikätussi valkoisena.
  • Voimakas näkyvyys tummilla materiaaleilla.
  • Pysyvä vesiohenteinen muste
  • Vettä ja tahroja kestävät merkinnät n. 20 sekunnin jälkeen merkkauksesta
  • Valkoinen tussi tulee aina säilyttää vaakatasossa

Tuotetiedot
EAN-koodi 4260056159381
Malli 12x P17046, 8x P17052
Väri Musta/valkoinen
    Ladataan
    Ladataan