STABILA Ristilaser LAX 50, 2-osainen

Tuotekoodi SB16789


STABILA Ristilaser LAX 50, 2-osainen STABILA Ristilaser LAX 50 on monipuolinen, nopeasti itsevaaittava ristilaser. Se on loistava valinta, jos etsit laadukasta mutta halvempaa vaihtoehtoa. Laserissa on innovatiivinen kolmijalka, joka on muutettavissa jalat irrottamalla ja yhdistämällä yhdeksi
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
STABILA Ristilaser LAX 50, 2-osainen

STABILA Ristilaser LAX 50 on monipuolinen, nopeasti itsevaaittava ristilaser. Se on loistava valinta, jos etsit laadukasta mutta halvempaa vaihtoehtoa. Laserissa on innovatiivinen kolmijalka, joka on muutettavissa jalat irrottamalla ja yhdistämällä yhdeksi teleskooppijalaksi. Säädettävän jalan avulla käyttö onnistuu monella eri tasolla, tarpeen mukaan. Mittaukseen käytettävä aika lyhenee huimasti, oli kyseessä sitten ahdas tai avara sisätila.

LAX 50 ristilaser on erittäin helppokäyttöinen, sillä siinä on vain yksi painike. Sen pitkät, hyvin näkyvät vaakasuorat ja pystysuorat laserlinjat näkyvät jopa 10 metrin etäisyydellä. Säädettävän kolmijalan korkeus on 60-100 cm. Integroitu kiinnityslaite soveltuu myös lämmitysputkiin kiinnittämiseen.

Laseria voidaan kääntää 360° kompaktin kotelon sisällä. Säädettävän kolmijalan avulla mittaaminen onnistuu 60-100 cm korkeudessa. Kun kolmijalat yhdistää yhdeksi teleskooppijalaksi, laserin voi asentaa halutessaan jopa 275 cm korkeuteen. Käyttöaika noin 30 tuntia. Laserluokka 2. Teho <1 mW. Aallon pituus 635 nm. Vaaitustarkkuus ± 0.5. mm/m. Paristot 4 x AA 1.5V (sisältyy).

Soveltuu käyttöön esimerkiksi:
  • Seinien ja lattiapintojen laatoituksessa
  • Puutöissä
  • Putkitöissä
  • Sähköasennuksessa
  • Sisustuksessa, esimerkiksi tapetoinnissa
Toimitus sisältää: laserin sekä kolmijalkatuen.

Katso käyttöohjeet täältä.

Tuotetiedot
Aallon pituus 635 nm
EAN-koodi 4005069167899
Käyttöaika n. 30 h
Käyttölämpötila -10˚C - 50˚C
Laserluokka 2
Malli LAX 50
Näkyvä linja 10 m
Paristot 4 x AA 1.5V (sisältyy)
Suojaluokitus IP53
Teho <1 mW
    Ladataan
    Ladataan