STABILA monilinjalaser LA180L 5-os

Tuotekoodi SB18044


STABILA Monilinjalaser LA180L, 5-osainen. Oikean kulman asettaminen voi olla aikaa vievää työtä. Lisäksi, jos mittausvirheitä esiintyy, seurauksena voi koitua suuria seurantakustannuksia. LA 180 L:n itsevaaittava monilinjalaser mahdollistaa 90 asteen kulmien, siirtoakselien sekä nollapisteiden
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
STABILA Monilinjalaser LA180L, 5-osainen.

Oikean kulman asettaminen voi olla aikaa vievää työtä. Lisäksi, jos mittausvirheitä esiintyy, seurauksena voi koitua suuria seurantakustannuksia. LA 180 L:n itsevaaittava monilinjalaser mahdollistaa 90 asteen kulmien, siirtoakselien sekä nollapisteiden merkitsemisen nopeasti ja tarkasti. Moottoriohjatulla sekä itsevaaittavalla monilinjalaserilla syntyy tarkkoja tuloksia.

Laitteessa Auto Alignment toiminto: REC 410 digitaalisella vastaanottimella voi kontrolloida monilinjalaseria itsenäisesti. Pulssilaserin avulla tarkat korkeusmittaukset 100 metrin työalueella sisätiloissa sekä ulkona. Monikäyttöinen: 4 erilaista mittaustoimintoa. Erittäin terävät, helposti nähtävissä olevat laserlinjat nopeuttavat ja tehostavat työskentelyä. Mittausalue on jopa 20 metriä sisätiloissa.

Laitteen voi asentaa huoneen kulmauksiin sekä reunoille sen ainutlaatuisen kotelon ansiosta – nopea kulman tarkistus. Iskua vaimentava pehmeä kädensija. IP54-luokituksen mukainen suojaus pölyltä ja vesisuihkulta. Vastaanottimessa kaksi näyttöä, akustinen ja visuaalinen ohjaus. Laserluokka 2. Teho <1 mW. Aallon pituus 635 nm. Itsevaaitusalue 5°. Vaaitustarkkuus ± 0.1 mm/m. Käyttöaika on noin 20 tuntia. Mukana 4 x D 1.5 V paristot. Kiinnityskierre 5/8”.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi:
Metallirakenteet, vahvistetut betonirakenteet, muurauksessa, puusepäntyössä sekä kipsilevyrakennelmissa.

Toimitus sisältää: laserin, REC410- vastaanottimen, kaksi tähtäinlevyä, laserlasit ja kovan suojalaukun. Lisävarusteena saatavana akku laserille.

Katso käyttöohjeet täältä.

Tuotetiedot
EAN-koodi 4005069180447
    Ladataan
    Ladataan