KNIPEX Työkalureppu Modular X18

Tuotekoodi 002150LE


KNIPEX Työkalureppu Modular X18, tyhjä. Käytännöllinen ja mukava reppu työkalujen kuljetukseen ja säilytykseen. Täysin saranoitu etu- ja takaosa, irrotettava työkalulevy ja selkäpehmuste helpottavat käyttöä. Optimaalinen joustavuus innovatiivisten FIDLOCK®-liittimien ja MOLLE-verkon ansiosta.
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
KNIPEX Työkalureppu Modular X18, tyhjä.

Käytännöllinen ja mukava reppu työkalujen kuljetukseen ja säilytykseen. Täysin saranoitu etu- ja takaosa, irrotettava työkalulevy ja selkäpehmuste helpottavat käyttöä. Optimaalinen joustavuus innovatiivisten FIDLOCK®-liittimien ja MOLLE-verkon ansiosta. Repusta löytyy kaksi erillistä sisälokeroa työkaluille, mittauslaitteille, muistikirjalle tai tabletille.

Kestävä kierrätetystä synteettisestä kuidusta valmistettu kangas on roisketiivis ja helppo puhdistaa. Iskunkestävästä muovista valettu vedenpitävä pohja takaa turvallisen pystyasennon avattaessa ja suljettaessa, 6 cm korkea. Yksi MOLLE-hihna sisäpuolella ja neljä MOLLE-hihnaa ulkopuolella sovittimien, karabiinihakojen ja tarvikkeiden kiinnittämiseen. FIDLOCK®-liitännät on helppo kiinnittää tai irrottaa hetkessä. Yhteensä 21 kiinnityssilmukkaa ja 37 taskua, joista osassa vetoketju. Laukkuhihna, työkalupakkien teleskooppikahvoihin kiinnittämistä varten. Testattu kuormituskapasiteetti 15 kg asti.
Tuotetiedot
EAN-koodi 4003773089056
Korkeus 210 mm
Leveys 340 mm
Paino 2,9 kg
Syvyys 530 mm
    Ladataan
    Ladataan