KNIPEX Kärkipihti 2K kahvatKNIPEX Kärkipihti 2K kahvat Tehokkaat kärkipihdit teräväkärkisillä leuoilla ovat täydelliset työkalut kaikenlaisiin asennus- ja korjaustöihin. Näiden pihdien käyttö on erittäin helppoa, ja ne ovat erityisen hyödyllisiä ahtaissa työtiloissa niiden kapean muodon ja suippojen leukojen ansiosta, jotka
Koko kuvaus
Tuoteversiot
Koodi Pituus Kaapeli/punottu teräs Kupari Naula/johto
Koodi 0822145
145 mm
Ø 2,0 mm
Ø 8,0 mm
Ø 3,0 mm
Koodi 0822185
185 mm
Ø 3,0 mm
Ø 13,0 mm
Ø 3,8 mm
Kuvaus
KNIPEX Kärkipihti 2K kahvat

Tehokkaat kärkipihdit teräväkärkisillä leuoilla ovat täydelliset työkalut kaikenlaisiin asennus- ja korjaustöihin. Näiden pihdien käyttö on erittäin helppoa, ja ne ovat erityisen hyödyllisiä ahtaissa työtiloissa niiden kapean muodon ja suippojen leukojen ansiosta, jotka estävät kiertymisen. Jyrsitty ura tartunta-alueella takaa luotettavan pidon ja irrottamisen pienille työkappaleille, kuten nauloille, sokille ja pulteille.

Nämä monipuoliset kärkipihdit ovat luotettava valinta matkakäyttöön. Niiden hyvän voimansiirron ansiosta leikkaaminen on vaivatonta. Pihdit soveltuvat pehmeälle, keskikovalle ja kovalle langalle. Kestävä rakenne ja vankat kärjet takaavat pitkän käyttöiän. Terien lisäinduktiokarkaistu pinta ja noin 64 HRC kovuus takaavat erinomaisen suorituskyvyn.


 
Tuotetiedot
Pituus 145 mm
Kaapeli/punottu teräs 2,0 Ø mm
Kupari 8,0 Ø mm
Naula/johto 3,0 Ø mm
    Ladataan
    Ladataan