SCANGRIP Varavirtalähde 4000mAh

Tuotekoodi SG035782


SCANGRIP Varavirtalähde 4000mAh.   Kompakti ja laadukasta akkuteknologiaa hyödyntävä varavirtalähde on suunniteltu SCANGRIP I-VIEW -otsalamppua 03.5626 varten, mutta sitä voidaan käyttää myös minkä tahansa SCANGRIP-työvalon tai muiden laitteiden lataamiseen. Virtalähteessä on merkkivalo
Koko kuvaus
Valitettavasti tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä.
Kuvaus
SCANGRIP Varavirtalähde 4000mAh. 

Kompakti ja laadukasta akkuteknologiaa hyödyntävä varavirtalähde on suunniteltu SCANGRIP I-VIEW -otsalamppua 03.5626 varten, mutta sitä voidaan käyttää myös minkä tahansa SCANGRIP-työvalon tai muiden laitteiden lataamiseen. Virtalähteessä on merkkivalo akunlataustason tilalle. Siinä on myös älykäs kuormituksen tunnistus, mikä tarkoittaa, että se kytkee virran automaattisesti päälle/pois, kun kuormitus kytketään/poistetaan. Modernin ja kevyen muotoilun ansiosta virtalähde on helppo ja kätevä ottaa mukaan kaikkialle.

Kotelo on valmistettu anodisoidusta alumiinista, mikä takaa korkean kestävyyden. Se kestää vaativia työympäristöjä korjaamoilla, kuljetuksessa tai rakennustyömaalla. Voit pidentää I-VIEW-otsalampun käyttöaikaa yksinkertaisesti kiinnittämällä virtalähteen otsapannan joustavaan pidikkeeseen ja liittämällä kaapelin otsavalaisimeen.

Miksi sinun pitäisi valita SCANGRIP varavirtalähde? 
  • SCANGRIP I-VIEW -otsavalaisinta varten suunniteltu virtalähde
  • Käytä minkä tahansa SCANGRIP-työvalaisimen tai muiden laitteiden lataamiseen
  • Akun- ja lataustilan merkkivalo
  • Älykäs kuormituksen tunnistus
  • Tukeva, työhön tehty
  • Ohut, kompakti muotoilu


Tuotetiedot
EAN-koodi 5708997357828
Takuuaika 1v+2v (rekisteröimällä)
Akun tyyppi Li-ion
Iskusuojaus IK07
Kaapeli Spiraalikaapeli
Kapasiteetti 4000 mAh
Käyttölämpötila -10° - +40° C
Latausaika 3.5 h
Suojaluokitus IP20
    Ladataan
    Ladataan